1. Veri Toplama ve Kullanımı:
  • Hanan Vakfı, bağışçılardan kişisel bilgiler toplayabilir, ancak bu bilgiler yalnızca bağış süreci ve vakıf faaliyetleriyle ilgili amaçlar için kullanılacaktır.
  • Kişisel bilgiler, ad soyad, iletişim bilgileri gibi bağışçının kimliğini belirleyen bilgileri içerebilir.
  • Hanan Vakfı, bağışçıların kişisel bilgilerini güvenli bir şekilde saklayacak ve üçüncü taraflarla paylaşmayacaktır, ancak yasal gereklilikler veya bağışçının açık izni durumunda istisnalar uygulanabilir.
  1. Veri Güvenliği:
  • Hanan Vakfı, bağışçıların kişisel bilgilerini korumak için uygun güvenlik önlemleri alacaktır. Bu önlemler, yetkisiz erişimi, veri kaybını, manipülasyonu veya kötüye kullanımını önlemek için teknik ve organizasyonel önlemleri içerebilir.
  • Hanan Vakfı, verilerin depolandığı sunucuların güvenliğini sağlamak için uygun güvenlik önlemlerini alacak ve veri paylaşımı sürecinde gerekli tedbirleri alacaktır.
  1. Üçüncü Taraf Paylaşımı:
  • Hanan Vakfı, bağışçıların kişisel bilgilerini, yasal gereklilikler veya bağışçının açık izni olmadan üçüncü taraflarla paylaşmayacaktır.
  • Ancak, Hanan Vakfı’nın yasalara veya düzenleyici kurumlara uyum sağlaması gerektiğinde veya vakfın faaliyetlerini yürütebilmek için hizmet sağlayıcılara (örneğin, ödeme işlemcileri) sınırlı kişisel bilgileri paylaşması gerekebilir.
  1. İletişim:
  • Hanan Vakfı, bağışçılarla iletişim kurmak için sağladıkları iletişim bilgilerini kullanabilir. Bu iletişimler, bağış süreci, vakıf faaliyetleri, teşekkürler veya güncellemeler gibi konuları içerebilir.
  • Bağışçılar, istedikleri takdirde iletişimi durdurma veya tercihlerini güncelleme hakkına sahiptir.
  1. Kişisel Veri Saklama Süresi:
  • Hanan Vakfı, bağışçıların kişisel bilgilerini, bağış süreci tamamlandıktan sonra yasal gerekliliklerin izin verdiği süre boyunca saklayacaktır.
  • Kişisel veriler, saklama süresinin sonunda güvenli bir şekce imha edilecektir.
    1. Değişiklikler:
    • Hanan Vakfı, bu gizlilik politikasını zaman zaman güncelleyebilir. Güncellenmiş bir politika mevcut olduğunda, bağışçılarla iletişim kurulabilir veya web sitesinde yayınlanabilir.
    • Bağışçıların güncel politikayı takip etmek ve değişikliklere onay vermekle sorumluluğu bulunmaktadır.
    1. Sorular ve İletişim:
    • Hanan Vakfı hakkında gizlilik politikasıyla ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, iletişim bilgilerini kullanarak vakıf ile iletişime geçebilirsiniz.
    • Hanan Vakfı, bağışçıların gizliliğini önemsemektedir ve politikalarını güncel tutmak için çaba gösterecektir.

Bu gizlilik politikası, Hanan Vakfı’nın bağışçıların kişisel bilgilerini nasıl topladığını, kullandığını ve koruduğunu açıklamaktadır. Hanan Vakfı, bağışçıların güvenliğini ve gizliliğini en üst düzeyde tutmayı taahhüt etmektedir.