Hakkımızda

Hanan Vakfı  2003 yılında Bolu’da  bir grup gönüllü tarafından  kurulmuş olup, yurtiçinde ve yurtdışında İslami ilim faaliyetleri ve insani yardım çalışmaları yapmak amacıyla kurulmuş bir vakıftır.

Hanan Vakfı Projeleri

Hanan vakfı Yurtiçinde Hafızlık ve İslami ilimler tahsili görmek isteyen evlatlarımızı yetiştirmenin dışında yurtdışında, su kuyusu, kurban bağışı, Kur’an-ı Kerim hediyesi, İftar bağışı ve kalkınma faaliyetleri alanında sayısız projeyi hayata geçirmektedir, Hanna vakfı insanlığın faydasına olan sayısız projeyi üreterek hayata geçirmeye devam etmektedir.

Misyonumuz

Hayatımızın her evresinde insanların temel ihtiyaçlarını ve dini eğitimlerini karşılamak ve bu yolda canla başla gayret ederek Allah rızasına uygun projeleri hayata geçirmek.

Vizyonumuz

Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, dünya üzerinde yaşayan kardeşlerimizin din dil ırk ayrımı gözetmeksizin sıkıntıları gidermek ve bu doğrultuda projeler üretmek.

Değerlerimiz

“Halka hizmet hakka hizmettir” düstüru üzere  çıktığımız bu yolda İnsanlığa ve İslama hizmet etmeyi en büyük şeref bilerek bu yolda büyük bir gayretle çalışıyoruz.

SİZDE PROJELERİMİZE DESTEK OLUN

RAKAMLARLA HANAN VAKFI PROJELERİ

Bugüne kadar sizlerden aldığımız destekle gerçekleşenn sayısız projelerden başlıcaları;

İFTAR BAĞIŞI

1900+